Danmarks Jægerforbund

Når du har fået dit jagttegn, har du formentlig en række spørgsmål til, hvordan du kommer videre. Hjælpen finder du naturligvis i Danmarks Jægerforbund.

 

Læs onlinemagasinet - "Nyjæger - skal du ha' blod på dit jagttegn?"

 

At være jæger er en livslang læring, idet naturen er dynamisk, og hver eneste situation på jagt er forskellig. Derfor bliver du aldrig færdigudlært som jæger, og du bør benytte enhver chance for at lære nyt – og blive en bedre jæger.

Vi anbefaler, at du tager dit jagttegnskursus i en jagtforening under Danmarks Jægerforbund. Vi har ca. 900 jagtforeninger over hele Danmark, så der er altid en lokal jagtforening i nærheden af dig.

 

Find nærmeste jagttegnsunderviser

 

I de lokale jagtforeninger finder du dygtige og engagerede undervisere, og du bliver en del af fælleskabet allerede fra starten af. Jagtforeningerne kan også hjælpe dig videre, når du har bestået jagtprøven, idet mange af dem har skydebaner du kan træne på, og jagt du kan deltage i.

 

Selve jagtprøven består af to dele: Den skriftlige prøve og den praktiske prøve. Begge dele skal bestås, før du får dit jagttegn.

 

Jægerforbundet er en af landets største grønne organisationer, og vi arbejder for mest mulig jagt og natur til vores medlemmer.

 

Vi kan kun opfordre til, at du vælger at melde dig ind i Danmarks Jægerforbund og ad den vej får adgang til et univers af ny viden og inspiration. Samtidig støtter du organisationens arbejde for at bevare jagten i Danmark og vores vision, som er mest mulig jagt og natur.

 

Retten til at gå på jagt i Danmark er ikke en selvfølge. Det er en ret, som vi jægere til stadighed skal kæmpe for at fastholde.

 

Hent printvenlig folder om medlemsskab. Folderen kan printes på begge sider af papiret, så du får indmeldelsesblanketten på "bagsiden" af det frankerede svarkort.  

 

Tjek vore tilbud til nye jægere.

 

Forbund1