Flere fordele ved medlemsskab af DJ

Som medlem af Danmarks Jægerforbund, har du naturligvis fuld adgang til jaegerforbundet.dk, hvor du kan få endnu mere viden. Meget ligger offentligt tilgængeligt, mens andet kræver, at du logger ind med dit medlemsnummer. Det gælder eksempelvis hjemmesidens debatforum, hvor du kan deltage i debatterne om jagtfaglige og jagtpolitiske udfordringer.

 

Et medlemskab giver tryghed

Hvis uheldet er ude, kan en jagttur få en uheldig udgang for eksempelvis en jæger eller en hund. Heldigvis sker det sjældent, men efter jagtlovens § 44 skal alle danske jægere være sikret af en ansvarsforsikring, der dækker det erstatningsansvar, som jægeren måtte pådrage sig, hvis personer eller ting (herunder dyr) rammes af skud afgivet i forbindelse med jagt.

 

Danmarks Jægerforbund ejer 49 % af Dansk Jagtforsikring A/S, der udbyder ansvarsforsikringen, og den omfatter alle jagttegnsløsere. Den årlige præmie på p.t. 35 kr. indgår i den samlede afgift for jagttegnet. Den lave præmie skyldes, at Dansk Jagtforsikring A/S ikke udbyder andre typer af forsikringer og ikke har til formål at tjene penge hjem til ejerkredsen.

 

For at understøtte den trygge jagt tilbyder Dansk Jagtforsikring A/S gratis sikkerhedsveste og ørepropper til jægere samt orange hundeveste og -halsbånd. Produkterne kan du bestille her.