Danmarks Jægerforbunds frivillige jagtprøver

For at forberede sig bedst muligt til den obligatoriske jagtprøve er der mulighed for at tilmelde sig en af Danmarks Jægerforbunds frivillige jagtprøver der afholdes i marts, april og maj måned landet over. Jægerforbundets frivillige jagtprøver er en tro kopi af Naturstyrelsens obligatoriske jagtprøver, og giver mulighed for at teste sine færdigheder, før det virkelig gælder!

 

Alle jagtprøveaspiranter kan tilmelde sig prøven, enten individuelt, eller hele kursistholdet samlet. Endvidere kan alle jagttegnsindehavere deltage i prøven. Der er intet krav om medlemskab af Danmarks Jægerforbund, men det koster pt. kr.100,- at deltage, og prisen dækker skriftlige materialer, geværer, patroner med videre. Prøvegebyr indbetales ved tilmeldingen.

 

Til den frivillige jagtprøve får du lov at gå gennem hele jagtprøven, også selv om du skulle være dumpet undervejs, og du kan tilmelde dig lige så mange prøver, du kan overkomme, uanset om du dumper eller består. Det er således en enestående mulighed for at øve sig til den rigtige jagtprøve.


I Danmarks Jægerforbunds kalender kan du se, hvor og hvornår de frivillige jagtprøver afholdes i nærheden af dig.